HomeFeaturedFocusHuawei Honor V8 a trecut pe la TENAA

Huawei Honor V8 a trecut pe la TENAA

Deja a devenit un obicei, ca această vizită făcută la organismul care atestă și certifică dispozitivele pentru vânzarea pe piața din China și care precede un anunț oficial despre respectivul terminal, să se lase cu specificații scăpate către presa de specialitate și cu clasica fotografie similară cu cele din arestul poliției (din filmele americane, că sunt convins că pe la noi funcționează puțin mai altfel). Și, chiar dacă șansele ca Honor V8 să ajungă la modul oficial în Europa (discuția este alta cu site-urile de comerț online din China care fac livrări și în România), eu m-am gândit că specificațiile sale merită două minute din atenția voastră. Pentru că Honor V8 este un alt produs prin care Huawei ne arată că s-a maturizat și că știe să facă telefoane atractive.

Huawei Honor V8

Honor V8 propune un procesor octa-core de 2,3 GHz, asortat frumos cu o memorie RAM de 4 GB și cu o stocare de 32 GB, toate ascunse în spatele unui ecran full HD de 5,7 inchi. Un cuplu de camere foto de 12 și de 8 megapixeli și un acumulator de 3200 mAh, împreună cu un Android 6.0 Marshmallow definesc configurația acestui smartphone. Va exista și o versiune mai avansată puțin, care umblă la chipset și duce frecvența nucleelor procesorului octa-core la 2,5 GHz, duce rezoluția ecranului la QHD și crește capacitatea de stocare internă la 64 GB.

Ca de obicei pentru telefoanele Huawei, acestea s-ar mișca foarte bine în ofertele operatorilor de pe la noi. Însă drumul este lung până acolo. Totuși, sub o denumire diferită, nu ar fi exclus să le vedem și prin Europa, cu eventuale mici diferențe la nivel de design. S-ar putea să aflăm ceva mai multe detalii pe 10 mai, atunci când aceste telefoane vor fi anunțate oficial.

via TimesNews

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep