AcasăMobileAndroidCounter Strike se poate juca direct pe un smartphone Android

Counter Strike se poate juca direct pe un smartphone Android

CS on Android

Da, ați citit bine: Counter Strike 1.6 se poate juca pe un smartphone Android, inclusiv cu conectivitatea la Internet și accesul la server-e. Bine, nu vă așteptați să aveți o experiență excepțională, dar e bine de știut că se poate face asta și sunt sigur că se vor găsi entuziaști care să se bucure la maxim de această facilitate.

Folosirea controlului via touch nu e chiar cea mai indicată modalitate de a juca Counter Strike, însă e fără îndoială interesantă. Dar pe o tabletă Android cu tastatură, să zicem un Asus Transformer, s-ar putea ca experiența să fie foarte bună.

De notat că vorbim despre codul original de Counter Strike și nu de ceva rescris. Modul în care a ajuns pe Android e opera lui Alibek Omarov.

Dacă sunteți curioși cum se poate instala și folosi găsiți aici toate detaliile. Vă trebuie un cont Steam în care să aveți Counter Strike și câteva APK-uri pe care să le puneți pe tabletă/smartphone.

Dacă îmi fac timp în zilele următoare poate fac o încercare să îl pun pe LG G5 sau S7 edge. De test.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro