HTCMarlin

Umblă un zvon conform căruia HTC va fi partener Google din nou și va produce două Nexus-uri în 2016: M1 și S1, adică Marlin și Sailfish. Cel mai nou indiciu despre această colaborare este dat de Evan Blass (@evleaks), care a anunțat și el pe Twitter acest lucru. De obicei nu se înșeală.

Dincolo de asta, HTC 10 e un smartphone în care HTC a revenit la un shell Android curat și pe care HTC Sense a aproape imperceptibil. Să fie o coincidență că HTC renunță la personalizarea interfeței, curăța Android-ul de bloatware și că e posibil să revedem Nexus-uri HTC. Poate că da.

Totodată androidpolice ne spune că numele de Marlin a mai fost folosit de un inginer Qualcomm vizavi de un viitor smartphone.

nexus2cee_marlin1-1

Concincidență și asta? Tot ce se poate.

Dar dacă ne gândim că HTC a fost prima companie care a crezut în Android și cu care Google a pornit în aventura asta, iar acum HTC este într-o poziție mai mult decât delicată pe piață, întoarcerea serviciului ar putea fi un gest normal și atunci toate detaliile de mai sus se leagă.

Mie mi-ar plăcea să mai văd Nexus-uri HTC pentru că dintotdeauna am spus că cel mai bun hardware de pe un telefon vine de la HTC.

Voi ce credeți? Merită HTC să mai facă un Nexus?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here