AcasăMobileAndroidZvon: HTC va produce doua Nexus-uri cu Android N (M1 si S1)

Zvon: HTC va produce doua Nexus-uri cu Android N (M1 si S1)

HTCMarlin

Umblă un zvon conform căruia HTC va fi partener Google din nou și va produce două Nexus-uri în 2016: M1 și S1, adică Marlin și Sailfish. Cel mai nou indiciu despre această colaborare este dat de Evan Blass (@evleaks), care a anunțat și el pe Twitter acest lucru. De obicei nu se înșeală.

Dincolo de asta, HTC 10 e un smartphone în care HTC a revenit la un shell Android curat și pe care HTC Sense a aproape imperceptibil. Să fie o coincidență că HTC renunță la personalizarea interfeței, curăța Android-ul de bloatware și că e posibil să revedem Nexus-uri HTC. Poate că da.

Totodată androidpolice ne spune că numele de Marlin a mai fost folosit de un inginer Qualcomm vizavi de un viitor smartphone.

nexus2cee_marlin1-1

Concincidență și asta? Tot ce se poate.

Dar dacă ne gândim că HTC a fost prima companie care a crezut în Android și cu care Google a pornit în aventura asta, iar acum HTC este într-o poziție mai mult decât delicată pe piață, întoarcerea serviciului ar putea fi un gest normal și atunci toate detaliile de mai sus se leagă.

Mie mi-ar plăcea să mai văd Nexus-uri HTC pentru că dintotdeauna am spus că cel mai bun hardware de pe un telefon vine de la HTC.

Voi ce credeți? Merită HTC să mai facă un Nexus?

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro