HomeFeaturedFocusHuawei Honor 5C prezentat oficial pentru piata din China

Huawei Honor 5C prezentat oficial pentru piata din China

honor 5c intro

Cu vreo două săptămâni în urmă Huawei Honor 5C a trecut pe la TENNA, lucru care anunța parcă o lansare oficială. S-a întâmplat, astfel că terminalul în cauză și-a dezvăluit toate secretele pe care le mai avea. Nu multe, pentru că majoritatea informațiilor de natură tehnică ajunseseră deja la urechile opiniei publice. Însă acum a venit confirmarea oficială. Unele voci afirmă că Honor 5C este de fapt P9 Lite-ul dedicat pieței din China, probabil și datorită asemănărilor destul de mari dintre configurațiile celor două telefoane. Aș prefera totuși să cred că P9 Lite, care încă nu a fost anunțat oficial, este totuși mai atent construit. Până la urmă, nu doar configurația este importantă.

huawei honor 5C

Honor 5C propune un display IPS de 5,2 inchi cu rezoluție full HD, un chipset proprietar Kirin 650 cu procesor octa-core (patru nuclee Cortex-A53 la 2,0 GHz și patru Cortex-A53 la 1,7 GHz), o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator de 3000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow.

Prețurile pentru piața din China sunt de aproximativ 140 dolari pentru versiunea 3G și 155 dolari pentru cea cu conectivitate LTE. Să rămână în China și să vină odată P9 Lite.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep