HomeFeaturedFocusLeEco Le 2 vine cu 6 GB de RAM?

LeEco Le 2 vine cu 6 GB de RAM?

Sau vine în mai multe variante? Da’ până la urmă cum se va numi acest viitor flagship, că am tot văzut variante și variante? Dar producătorul și-a făcut sau nu rebranding-ul anunțat cu ceva vreme în urmă? Se mai numește LeTV sau acum este LeEco? Sunt foarte multe semne de întrebare și destule neclarități majore pe marginea acestui subiect, însă, dacă e să dăm crezare zvonurilor care au început să circule, măcar unul dintre telefoanele (există câteva informații care spun că vor fi scoase mai multe versiuni) care vor ieși cât de curând pe piața din China (cu speranțe de expansiune la nivel ceva mai amplu), arată chiar bine pe hârtie.

O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 820, ecran QHD de 5,5 inchi și memorie RAM de 6 GB nu are cum să nu arate bine! Dacă adăugăm o stocare internă de 64 GB, un Android 6.0.1 Marshmallow, o cameră foto principală de 21 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli, avem imaginea destul de clară a unui adevărat flagship killer (se aude OnePlus?). Iar leak-ul de specificații din GFXBench pare să confirme aceste specificații.

le eco le 2 specs

Rămâne de văzut, cel mai probabil în momentul anunțului oficial, o dată de disponibilitate, un preț, care este foarte important în această ecuație și o măsură a curajului celor de la LeEco, care ar putea (și ar fi de dorit să se întâmple) să iasă cu acest terminal în afara granițelor Chinei natale.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep