HomeFeaturedFocusFOTO: LeEco Le 2 se arata la fata

FOTO: LeEco Le 2 se arata la fata

Este vorba despre viitorul flagship al fostei LeTv (ce joc de cuvinte șmecher). După cum știți LeTv s-a rebrand-uit sub numele de LeEco. Chiar dacă nu îmi este încă clar dacă această schimbare de nume s-a făcut cu scopul expansiunii pe piețele globale, așa cum s-a zvonit inițial, sau, cu scopul intrării pe piața de vehicule electrice (alături de Aston Martin) așa cum s-a spus mai târziu, important este că compania chineză își vede de treabă și în zona de telefoane smart și pregătește un nou flagship. Unul care se arată destul de lipsit de inhibiții într-o ședință foto, prilej cu care aflăm și câteva detalii de ordin tehnic despre acest viitor smartphone.

Dacă în ceea ce privește aspectul, fotografiile vorbesc de la sine, atunci când vine vorba despre specificațiile tehnice ale terminalului lucrurile nu mai sunt atât de simple. Există informații care spun că vor exista două versiuni de telefon, una cu chipset Qualcomm Snapdragon 820 (posibil destinată piețelor occidentale) și una cu chipset MediaTek Helio X20 (pentru țara natală și eventual Asia), ambele cu o memorie RAM de 4 GB și cu o cameră foto principală de 21 megapixeli. Prezența senzorului pentru citirea amprentei digitale și a conectorului USB Type-C ne arată că avem de-a face cu ultimele tehnologii, motiv pentru care curiozitatea este mare. Evident, datorită promisiunilor de disponibilitate globală.

leeco-le-2-buttons-side

leeco-le-2-rear-bottom

Teoretic mult nu ar mai fi de așteptat până la niște vești oficiale despre LeEco Le 2. Moment în care vom afla și cât de mare este sâmburele de adevăr din zvonurile de mai sus.

via Mobipicker

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep