HomeFeaturedFocusMeizu m3 prezentat oficial

Meizu m3 prezentat oficial

Chiar dacă specificațiile acestui model și mai ales îmbunătățirile pe care le aduce față de predecesorul său nu sunt deloc spectaculoase, îl recomandă totuși prețul echivalent a 90 de dolari. Evident, valabil pentru piața din China, cu șanse destul de mici de a face excapade comerciale mai exotice (exoticul, din perspectiva Chinei, se traduce prin Europa și America de Nord). Evident, pentru cei mai curajoși și dispuși să își asume riscurile de vigoare, vor exista întotdeauna site-urile de comerț online din China care, în ultima vreme, s-au apucat să livreze chiar și în România.

Haideți să vedem ce are de oferit Meizu m3 la un preț de 90 de dolari, care mai crește puțin până ajunge în România, la curajoșii pomeniți mai sus. Un chipset Mediatek MT6750 cu procesor octa-core (Cortex-A53, 4 x 1,5 GHz și 4 x 1.0 GHz), o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB, un ecran HD (720p) de 5 inchi protejat de sticlă 2.5D, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli pentru cea principală și 5 megapixeli la cea dedicată selfie-urilor și un acumulator de 2870 mAh, nu sună rău deloc la acest preț. Sună și mai bine versiunea cu 3 GB de RAM și 32 GB pentru stocare internă, care duce prețul la aproximativ 125 dolari.

Telefonul este deja disponibil în țara natală, într-o gamă destul de vie de culori, posibilă și datorită carcasei din policarbonat.

via GizChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep