HomeFeaturedFocusHuawei face oficial lumina asupra subectului P9 Lite

Huawei face oficial lumina asupra subectului P9 Lite

Pentru că informațiile neoficiale s-au tot succedat și au părut să se contrazică pe marginea configurației acestui telefon încă neanunțat oficial, producătorul chinez s-a decis să facă puțină lumină în ceea ce privește specificațiile lui Huawei P9 Lite, urmașul unui telefon care a făcut o figură foarte frumoasă în ceea ce privește vânzările pe meleaguri mioritice, Huawei P8lite. Și sincer vă spun, după ce am văzut lista de specificații și prețul propus pentru Europa, tind să cred că P9 Lite va duce mai departe această moștenire.

Telefonul aduce câteva specificatii interesante in zona lui de mid-range. Senzorul pentru citirea amprentei digitale, memoria RAM de 3 GB și construcția metalică asemănătoare cu cea a lui Huawei P9 sunt plusuri importante pentru un telefon care ajunge în Europa la 299 euro (undeva luna viitoare). Confuzia legată de memoria RAM este dată de faptul că în unele zone geografice va fi disponibilă o versiune cu doar 2 GB de memorie RAM.

Restul specificațiilor tehnice include: o capacitate de stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un chipset proprietar Kirin 650 cu procesor octa-core, un display full HD de 5,2 inchi, un acumulator de 3000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow cu EMUI 4.1 UI. Arată foarte bine la un preț întreg de 300 euro, însă prin perspectiva ofertelor operatorilor arată mult mai bine, pentru că prețul va fi mult mai avantajos în combinație cu abonamentele acestora.

via PhoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep