HomeFeaturedFocusLeEco a prezentat pana la urma un smartphone cu 6 GB de...

LeEco a prezentat pana la urma un smartphone cu 6 GB de RAM

Este vorba despre modelul LeEco Le Max 2, primul (pornind de sus în jos ca și specificații tehnice) din cele trei pe care producătorul chinez le-a prezentat, ca și cum denumirile deja încâlcite pentru acest model de smartphone nu erau suficiente. Le Max 2 vine în două versiuni de memorii, una cu cei 6 GB de RAM și 64 GB pentru stocare internă și unul cu 4 GB de memorie RAM și doar 32 GB stocare internă. În rest, avem o combinație de display QHD de 5,7 inchi cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o cameră foto principală de 21 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli, un Android 6.0 Marshmallow, un acumulator de 3100 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale, Quick Charge 3.0, USB Type-C, abilități dual-SIM, conectivitate LTE.

Prețurile pentru LeEco Le Max 2 sunt de 325 dolari pentru versiunea de 4 GB RAM și stocare de 32 GB și 385 dolari pentru cea cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă.

Următorul în linie este modelul LeEco Le 2 Pro, care coboară dimensiunea ecranului la un full HD (1080p) de 5,5 inchi, chipset-ul la un MediaTek Helio X25 și acumulatorul la 3000 mAh. În rest se cam păstrează aceleași specificații, cu mențiunea că la camera foto principală dispare OIS-ul. Iar prețul este unu de-a dreptul atractiv, de 230 dolari.

leeco-le-2-2016

Cel mai pirpiriu dintre cele trei terminale este modelul LeEco Le 2. Păstrează ecranul full HD de 5,5 inchi, folosește un chipset MediaTek Helio X20, vine cu o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB, camere foto de 16 și de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh, senzor pentru citirea amprentei digitale și un preț echivalent al 170 dolari. De-a dreptul atractiv.

De fapt, toate telefoanele din această serie, care scot sunetul prin USB Type-C (s-a renunțat la jack-ul de 3,5 mm), arată minunat privite prin perspectiva raportului preț/specificații. Să vedem dacă producătorul va fi suficient de curajos încât să iasă din China cu ele, în mod oficial.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep