HomeFeaturedFocusZTE Axon 2 trece pe la TENAA

ZTE Axon 2 trece pe la TENAA

zte axon 2

Există un semn de întrebare asupra identității acestui terminal, întrucât numele lui de cod, cel cu care s-a prezentat la organismul care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe piața din China, este ZTE A2017, însă observatorii specializați pe telefoanele de top provenite din China spun că el este, modelul Axon 2. Iar specificațiile tehnice pe care acest terminal le-a lăsat la TENAA și, în mod aproape inevitabil, au scăpat înspre presa de specialitate, însoțite de fotografiile aferente, par să confirme acest lucru, la fel cum o face și aspectul fizic al telefonului.

Un display de 5,5 inchi, însă de această dată de rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli), asortat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 (quad-core la 2,0 GHz) și cu o memorie RAM de 4 GB, sună extrem de incitant. Iar o stocare internă de 64 GB (care se poate extinde prin microSD cu încă 128 GB), un cuplu de camere foto de 20 de megapixeli pentru cea principală și respectiv 8 megapixeli pentru cea frontală, dedicată în special selfie-omanilor, un acumulator de 3140 mAh, un senzor pentru scanarea amprentei digitale și un Android 6.0.1 Marshmallow definesc o configurație extrem de interesantă.

Dacă prețul se păstrează în limite decente, așa cum putem spune că s-a întâmplat la prima serie Axon, atunci avem rețeta pentru un succes de-al producătorului chinez. Teoretic o lansare oficială nu este foarte departe, așa că vom avea mai multe detalii, inclusiv de natură comercială, ceva mai târziu.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep