HomeChestii VerziCocheteaza Tesla cu zona sectorul de transport de persoane?

Cocheteaza Tesla cu zona sectorul de transport de persoane?

elon musk

Aș răspunde tot cu o întrebare. Sau chiar două! De ce n-ar face-o? Și ce ar fi rău în asta? Evident că un astfel de lucru este de dorit să se întâmple, datorită omului vizionar care se află în fruntea acestei companii. Elon Musk a atins acest subiect în cadrul unei discuții de la Future Transport Solutions, un eveniment din Oslo, la care a fost invitat. Și, deși a lăsat cât mai puține informații să îi scape, a arătat că Tesla Motors are o viziune și în ceea ce privește transportul de persoane din viitor.

“We have an idea for something which is not exactly a bus but would solve the density problem for inner-city situations. Autonomous vehicles are key. I very much agree with solving the high-density urban transport problem. There’s a new type of car or vehicle that would be great for that and that’ll actually take people to their final destination and not just the bus stop.”

Citiți mai multe despre acest subiect si vedeți și un video cu interviul integral acordat de Elon Musk pe EVmagazine.ro.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep