HomeFeaturedFocusBlade L5 Plus, entry-level de la ZTE

Blade L5 Plus, entry-level de la ZTE

Că tot am vorbit mai devreme despre producătorul chinez și am văzut că își propune să vină cu adevărate rachete în lumea smartphone, prin ZTE Nubia X8, care pare desprins din viitor cu specificațiile sale, iată că sunt activi și la polul opus, în zona de low-budget, acolo unde au lansat oficial un smartphone de doar 80 de dolari. Evident, la un asemenea preț așteptările nu ar trebui să fie prea mari, iar eu unul consider că un plus de vreo 50 de dolari poate aduce un salt important în față, mai ales pe piața din China, unde Xiaomi pare să facă în continuare legea în ceea ce privește cursa înspre un raport preț/specificații cât mai avantajos. Dar Blade L5 Plus se oprește la 80 de dolari, nimic mai mult.

Ce oferă el de acești bani? Ei bine, un display HD de 5 inchi, asortat cu un chipset MediaTek MT6580, o memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 8 GB (care se poate extinde prin slotul microSD inclus), un cuplu de camere foto de 8 și respectiv de 2 megapixeli, un acumulator de 2150 mAh și un Android 5.1 Lollipop.

Planurile de natură comercială ale ZTE cu acest dispozitiv nu sunt foarte ambițioase, deși includ câteva piețe învecinate Chinei. Însă eu aș prefera să își păstreze curajul pentru terminale mai atractive și din punct de vedere tehnic. Iar Blade L5 Plus să servească drept model de low-cost pentru brandurile autohtone, care încă mai scot la înaintare ecrane cu rezoluții de toată jena și memorii RAM de 512 MB. Suntem totuși în 2016!

via TimesNews

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep