HomeMobileAndroidTutorial: cum faci captura de ecran cu LG G5

Tutorial: cum faci captura de ecran cu LG G5

lg_g5_stream-930x512

Pentru că am început să testez flaghsip-ul LG G5, venit prin programul Orange Smartphone Tester și am vrut să fac rapid niște capturi de ecran, am descoperit că există două modalități prin care se poate face acest lucru. Și mă gândesc că vreți și voi să aflați cum.

1. Combinația clasică Power + Volume Down

Cea mai simplă modalitate de a face o captură de ecran pe LG G5 este să folosiți combinația clasică de butoane Power + Volume Down. Merge pe orice Android, dar trebuie să sincronizați foarte bine apăsarea ca să nu vă treziți că de fapt modificați nivelul sonorului sau închideți ecranul.

2. Aplicația dedicată de pe LG5

În meniul LG G5 din zona de notificări Android veți găsi aplicația Capture+ – este primul shortcut din lista LG după ce trageți în jos de bara de notificări.

Capture

După ce porniți Capture+ veți vedea că apare un al meniu în zona superioară a ecranului, meniu ce are instrumente de scriere. Dacă vreți folosiți-le pentru a adăuga informații pe ecran și când apoi apăsați pe bifa din partea stângă. Alegeți unde vreți să fie salvată imaginea (Gallery dacă e captură de ecran) și gata – ați făcut captura de ecran.

 

Bineînțeles că în funcție de ce urmăriți, veți alege cea mai bună modalitate de a face captura de ecran pe LG G5.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep