HomeFeaturedFocusVIDEO: Exploding Live Tiles/ Mixview si 3D Touch pe un Nokia McLaren

VIDEO: Exploding Live Tiles/ Mixview si 3D Touch pe un Nokia McLaren

3dtouch

Nokia McLaren ar fi trebuit să fie un smartphone interesant, care să aducă suportul 3D Touch pentru aparatele Lumia cu Windows Mobile. Atâta doar că Microsoft (Satya Nadella?) a decis că nu are rost să mai iasă pe piață, așa că Lumia 935 McLaren (RM-1051) a rămas la stadiul de prototip.

Numai că unii încă îl au și se joacă cu el. Via Nokibar China vedem un material video în are ni se prezintă Nokia McLaren și opțiunea de Exploding Tiles, sau măcar un concept ar ceea ce ar trebui să fie Eploding Tiles. Pe scrut e vorba despre facilitatea prin care utilizatorul poate să apese ușor pe un Tile pentru ca automat să apară un al doilea rând de Tile-uri, care au funcții dedicate, direct din aplicația cărora sunt asociate: în material vedem cum se deschid tab-uri în browser.

Nu se știe dacă demo-ul e real sau nu, doar că ideea de Exploding Tiles pare să fie aceiași cu una explicattă într-un document scăpat mai de mult pe net. MixView

Dar ceea ce mi se pare cel mai fain este viteza cu care sistemul de operare funcționează și modul în care Exploding Tiles sunt animate.

Doar privind materialul video nu pot să spun dacă facilitatea mi-ar fi plăcut sau dacă i-aș fi găsit utilitate. Arată bine, asta e sigur.

Voi ce credeți?

via WindowsBlogItalia

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep