HomeFeaturedFocusVivo V3 si V3Max lansate oficial

Vivo V3 si V3Max lansate oficial

Deși Vivo plasează aceste două terminale ca fiind budget-friendly, prețurile lor de vânzare sunt echivaletul a 270 dolari pentru Vivo V3 și respectiv 360 dolari pentru Vivo V3Max. Nu chiar cele mai mici de pe piață. Au suficiente de oferit din punct de vedere tehnic cele două terminale astfel încât să poată aduce raportul specificații/preț la un nivel destul de atractiv. Eu am ceva rezerve, mai ales că terminalele vin destul de repede pe piață după alte două telefoane Vivo, modelele X6S și X6S Plus, care sunt mai sus plasate, motiv pentru care diferența de preț devine un subiect sensibil. Haideți să vedem împreună cu ce își vor ademeni cele două aparate potențialii clienți.

Vivo V3 propune un display de 5 inchi și 720p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 616 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, un acumulator de 2550 mAh, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și o construcție metalică de tip unibody.

Fratele mai mare, Vivo V3Max, despre care s-au scurs la un moment dat câteva informații, duce ecranul la un 5,5 inchi cu rezoluție full HD (1080p) protejat cu sticlă 2.5D, crește și chipsetul la un Qualcomm Snapdragon 652, crește și memoria RAM la un frumos 4 GB și capacitatea acumulatorului la 3000 mAh. Rămân la fel stocarea internă, de 32 GB și camera foto principală de 13 megapixeli. La fel și senzorul pentru amprentă digitală și construcția metalică.

Ambele telefoane au conectivitate LTE, abilități dual-SIM, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un chipset audio AK4375 și suport pentru Quick Charge. Chiar și așa, eu unul mă declar destul de dezamăgit de cele două terminale ca și raport preț/specificații. Noroc că cei de la Vivo nu au ambiții prea mari din punct de vedere al expansiunii comerciale și se vor limita la piețele din China și din câteva țări învecinate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep