HomeFeaturedFocusMeizu m3 note prezentat oficial

Meizu m3 note prezentat oficial

Iată că debutează o zi destul de importantă pentru iubitorii de tehnologie mobilă la nivel global, o zi cu două anunțuri destul de interesante. Evident, toată lumea așteaptă seria P9 de la Huawei, însă până atunci lumina reflectoarelor cade puțin pe Meizu m3 note, un smartphone deloc de neglijat prin perspectiva prețului atractiv pe care îl are pentru niște specificații mai mult decât onorabile. Un terminal care aduce un progres destul de însemnat în seria din care provine, atât prin înlocuirea vechii carcase de plastic cu o construcție metalică de tip unibody (aluminiu din seria 6000), lucru ce-i conferă un aspect cam iPhone-istic, cât și prin prezența senzorului pentru citirea amprentei digitale în butonul de home. Tot la premiere cred că se poate adăuga și sticla 2.5D care protejează ecranul.

O mare parte dintre specificațiile pe care le știam la nivel de zvonuri s-a adeverit. Există însă și surprize! Așa că ar fi mai oportun să reluăm puțin toată configurația acestui telefon. În spatele unui display de 5,5 inchi și rezoluție full HD (cu aspect ușor curbat dat de sticla de protecție) se ascunde un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core (Cortex-A53) la 1,8 Ghz și GPU Mali T860. Există două versiuni, una cu memorie RAM de 2 GB și stocare de 16 GB, alta, ceva mai încăpătoare, cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB pentru stocare internă. Cele două camere foto sunt de 13 și respectiv de 5 megapixeli, iar acumulatorul este de 4000 mAh. Telefonul are un al doilea slot pentru SIM, care poate găzdui și un microSD, conectivitate LTE și chiar VoLTE, senzorul de amprentă pe care l-am pomenit deja.

Și mai are niște prețuri tare simpatice, cu 125 dolari pentru versiunea cu 2 GB de RAM și 16 GB de ROM și 155 dolari pentru cea cu 3 GB de RAM și 32 GB pentru stocare internă. Evident, pentru moment doar în China, cu promisiuni de expansiune, dar doar în zona Asiei. Telefonul va fi disponibil chiar de săptămâna viitoare.

via  Android Authority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep