HomeFeaturedFocusZvon: Surface phone ar putea veni doar in 2017, dar in trei...

Zvon: Surface phone ar putea veni doar in 2017, dar in trei variante

New-Surface-Phone-Forbes-1200x645

După conferința BUILD de săptămâna trecută internet-ul a fost din nou alimentat de articole ce dau Windows Phone/Windows 10 Mobile ca mort, motivația fiind cea legată de faptul că Microsoft a vorbit mai mult de iOS și Android decât de Windows 10 Mobile și a făcut doar un singur demo cu un Lumia.

Atâta doar că Satya Nadella a explicat destul de simplu motivul: vorbim de un singur Windows, 10. Același pentru PC, tabletă, Xbox, HoloLens, Iot și smartphone!

Ori pe ideea asta, sunt de acord cu decizia Microsoft de a folosi la BUILD PC-urile și să vorbească destul de puțin despre Lumia și Windows 10 Mobile, interesul fiind probabil ceva mai mare în ideea asta.

În corelație cu ceea ce a spus Satya Nadella este și declarația lui Terry Myerson, tot de la BUILD 2016 a zic că Windows 10 Mobile nu este focus principal pentru 2016, doar în 2017. Gândindu-mă la faptul că Microsoft are nevoie și de un harwdare bun pentru a promova platforma mobilă și această declarație stă în picioare.

Și așa ajungem la subiectul articolului: via windowscentral (în speță Daniel Rubinho) aflăm că e posibil ca mult așteptatul Surface Phone să nu vină mai repede de 2017, adică peste încă un an, dar vor păstra modelul de trei variante: Consumer, Business, Prosumer / enthusiast.

Teoretic informațiile se leagă și din punct de vedere strategic sunt și valide.

Doar să fie adevărate …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep