HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S7 s-a vandut peste asteptari

Samsung Galaxy S7 s-a vandut peste asteptari

Se pare că succesul de care se bucură perechea de terminale de top a producătorului coreean, formată din Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, a depășit așteptările analiștilor și ale oficialilor companiei pentru prima lună de vânzări. Astfel, deși previziunile se opreau undeva la 7 milioane de unități livrate, cifrele prezentate de Samsung arată că livrările din luna martie s-au apropiat de bariera de 10 milioane de unități. Este un plus destul de important, semn că cele două telefoane au fost bine primite de către public. Motive ar fi destule, v-am prezentat și noi câteva în review-ul complet de Samsung Galaxy S7 edge pe care l-am realizat.

Acest lucru a avut un impact pozitiv și pentru prețul acțiunilor companiei, care a înregistrat imediat o creștere. Nu mare, de doar 2,4 procente, însă suficientă cât să dea un maxim al prețului acțiunii pentru ultimele patru luni.

Chiar dacă cifrele nu au venit direct de la Samsung, ele au fost făcute publice de către o companie de analiză cu sediul în Coreea, destul de apropiată de producătorul numărul unu la nivel mondial. Mai este și o chestie de nuanță, unitățile livrate nu se convertesc imediat în unități vândute. S-ar putea ca numătul de telefoane vândute în luna martie să fie mai mic. Însă chiar și așa, Samsung merită felicitări pentru că a reușit livrări record, semn că și-a rezolvat problemele de distribuție.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep