HomeFeaturedFocusPutinphone Samsung Galaxy S7

Putinphone Samsung Galaxy S7

samsung galaxy s7 putinphone

Cei de la Caviar, specializați pe împopoțonarea excesivă a dispozitivelor mobile, evident contra cost, pentru persoanele care vor cu orice preț să iasă în evidență, au realizat într-un final că să pui fața președintelui rus Vladimir Putin pe un telefon american, în speță un iPhone 6s, nu este o manevră tocmai inspirată și că brand-ul Apple nu face casă foarte bună cu patriotismul rușilor.

Așa că au aplicat același tratament unui Samsung Galaxy S7. Și dacă tot au făcut-o, de ce să nu meagă chiar și mai departe. Doar trei exemplare din Rubino Galaxy S7 Putinphone sunt disponibile. Prețul care trebuie plătit pentru această onoare depășește 27.000 dolari. Cam scumpe cele 190 rubine din jurul capului lui Putin, dar cine știe, poate după o vreme, în funcție de ce trăznaie mai este capabil liderul de la Kremlin și de ieșirea lui din viața politică, această valoare poate crește în timp. Asta așa, ca să nu mai fiu acuzat că nu înțeleg deloc ideea de dispozitiv de lux.

Pentru cei mai apropiați de mine, care o înțeleg, dar cu măsură, există o variantă, chiar două, care costă undeva sub 2.600 dolari. E drept, nu au rubine și aurul folosit este de calitate inferioară, însă ceea ce contează cu adevărat, capul lui Putin, este acolo. La fel de auriu!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep