HomeStiriMotocam 3.0, produs dedicat motociclistilor de la Overmax

Motocam 3.0, produs dedicat motociclistilor de la Overmax

motocam 3

Pare a fi o nișă destul de restrânsă, așa că inițiativa celor de la Overmax de a dedica un produs exclusiv posesorilor de motociclete (deși cred că el poate fi folosit și de către alți utilizatori care iubesc sporturile extreme și vor să își surprindă în secvențe video pasiunea) este demnă de laudă. Motocam 3.0 se remarcă prin faptul că poate fi folosită și fără cabluri, acumulatorul de 1050 mAh fiind capabil să ofere o autonomie de aproximativ 30 de minute. Nu este mult, dar la dimensiunile extrem de compacte ale produsului nici nu pot fi emise pretenții mai mari.

Motocam 3.0 beneficiază și de o telecomandă, pentru utilizarea cât mai facilă. În cazul unei prinderi pe casca motociclistului, această telecomandă se poate dovedi extrem de folositoare. Iar certificarea IP64 pare să îndemne la o astfel de utilizare, fără grija față de vitregiile naturii.

Tehnic vorbind, Motocam 3.0 poate filma HD la 60 fps-uri sau full HD la 30 FPS, are un unghi de vizibilitate de 160 grade și poate suporta carduri microSD de până la 64 GB. În pachet , pe lângă suportul de prindere care se poate aplica inclusiv pe casca, sunt incluse și un kit de montare pentru motocicletă, pentru a putea alimenta camera direct de la acumulatorul acesteia, precum și diferite alte sisteme de prindere.

motocam 3 accesorii

Per total, dacă ave m în vedere și politica de prețuri practicată de Overmax, Motocam 3.0 este un produs accesibil, care se va găsi destul de curând în rețeaua partenerilor autorizați. Selgros pare a fi cel mai important nume din această listă.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep