HomeUncategorizedCateva informatii despre Huawei Honor V8

Cateva informatii despre Huawei Honor V8

Huawei-Honor-V8

După vizita pe care Huawei Honor V8 a făcut-o la TENAA, prilej cu care au ieșit la iveală toate specificațiile sale tehnice, iată că este loc totuși de câteva detalii interesante. În primul rând trebuie spus că telefonul va fi prezentat oficial în China mâine, în cadrul unui eveniment pe care producătorul de telefoane smart care ocupă a treia poziție la nivel global îl va organiza cu presa de specialitate.

Apoi, poate mult mai important, în partea din spate, Honor V8 va avea un sistem dual camera, cu doi senzori a câte 12 megapixeli fiecare, care se vede destul de bine și în cele mai recente leak-uri care au ieșit la iveală.

huawei honor v8 leak

În această combinație telefonul va fi capabil să realizeze fotografii dinamice la 360 grade, un concept relativ nou, dar care cred că va fi tot mai prezent în perioada următoare în lista de specificații a oricărui smartphone care se respectă. Încă nu se știe dacă parteneriatul cu Leica, atât de bine pus în valoare la Huawei P9, se va regăsi și în sistemul de camere al lui Honor V8, însă probabil că această informație va fi lămurită mâine.

Se pare că restul specificațiilor tehnice rămâne așa cum îl știam, iar confirmarea va veni odată cu lansarea oficială.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep