HomeFeaturedFocusCONCURS: Cu #HTC10 te trimitem la un curs de fotografiere cu smartphone-ul

CONCURS: Cu #HTC10 te trimitem la un curs de fotografiere cu smartphone-ul

Prin amabilitatea celor de la HTC România și cu ocazia lansării #HTC10, putem trimite doi dintre cititorii site-ului nostru la un curs de realizare a fotografiilor cu smartphone-ul, susținut de către F64. Cursul va cuprinde atât o parte teoretică, cât și una practică și se va desfășura în două zile distincte, la alegere, în București.

IMAG1375

Dată fiind locația evenimentului și faptul că invitația va fi nominală și nu va putea fi transmisă, rugăm cititorii să participe doar dacă sunt cu adevărat interesați de acest curs. Pentru a ne convinge că vă doriți acest curs, vă rugăm să ne povestiți printr-un scurt comentariu la articol, în ce situații realizați cel mai frecvent fotografii cu telefonul dumneavoastră. Vom alege dintre doi câștigători pe baza comentariilor și vom lua legătura cu ei pentru a le transmite detaliile despre curs și invitațiile. Concursul durează până mâine la prânz (ora 12.00), iar căștigătorii vor fi anunțați printr-un update la acest material mâine după-amiază. Mult succes!

2 COMENTARII

  1. Sunt la început, nu am sculele necesare pentru a face fotografii ” profi “, așa că telefonul este cel mai bun aliat. Cel mai des fac poze când sunt în excursii, dar si atunci când merg pe strada, și găsesc un cadru ok.

  2. Fac fotografii aproape zilnic cu smartphone-ul, desul de des, nu neaparat cu vreun motiv anume. De multe ori incerc sa surprind lucruri care cred ca merita fotografiate, diverse peisaje, cadre naturale.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep