HomeUncategorizedHuawei G9 Lite lansat oficial in China

Huawei G9 Lite lansat oficial in China

Huawei-G9-Lite

Este vorba despre o versiune locală destul de interesantă a lui Huawei P9 Lite, una care vine cu câteva plusuri exact acolo unde era nevoie, dar și cu un preț destul de mic, ce conduce la un raport preț/specificații destul de atractiv, motiv pentru care v-am și adus-o în atenție, deși șansele ca acest terminal să ajungă oficial prin Europa sunt probabil destul de mici. În schimb, nu ar fi exclus să vedem o versiune de P9 Lite cu aceste îmbunătățiri la un moment dat.

Huawei G9 Lite vine cu un display de 5,2 inchi și 1080p rezoluție, în spatele căruia ticăie un chipset proprietar Kirin 650 cu procesor octa-core de 2,0 GHz asortat cu o memorie de 3 GB. Capacitatea de stocare este de 16 GB (se poate mări prin microSD), camera foto principală este de 13 megapixeli, cea secundară este de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. În plus, telefonul este dotat cu senzor pentru citirea amprentei digitale, un mare plus față de fratele european.

Prețul pentru China este de aproximativ 260 dolari, aproape de P9 Lite. Telefonul este deja disponibil la precomandă, cu livrare peste o săptămână.

via PhoneRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep