HomeFeaturedFocusLifepack, rucsacul dependentului de tehnologie

Lifepack, rucsacul dependentului de tehnologie

lifepack

Cam așa văd eu acest proiect inedit supus finanțării publice pe Indiegogo, acolo unde a depășit de mult bugetul pe care și-a propus să îl strângă, semn că ideea le-a plăcut destul de mult utilizatorilor. Denumit oarecum oficial (pe pagina proiectului) Lifepack Solar Powered & Anti-Theft Backpack, acest rucsac își spune cam toată povestea încă din titulatura sa stufoasă, care în mod evident va fi mult prescurtată la nivel comercial.

lifepack 1

Un rucsac dotat cu panou solar care poate stoca energie cât pentru 12 încărcări de smartphone, Solarbank pe numele său, cu încărcător pentru orice tip de dispozitiv mobil, cu o încuietoare care îi asigură protecția în fața hoților, cu compartimente secrete pentru bunurile personale, rezistent la ploaie, la șocuri mecanice și la condiții meteo vitrege, dotat cu o boxă wireless care se poate detașa pentru momentele de relaxare și chiar și cu un desfăcător pentru sticle. Păcat că nu are și tirbușon, pentru aristocrații cu nas fin care nu se coboară la bere, cidru sau răcoritoare.

lifepack 2

Prețul standard pentru acest produs va fi de 249 dolari, însă în cadrul campaniei de finanțare de pe Indiegogo, produsul poate fi accesat și la 169 dolari, cu promisiuni de livrare în luna octombrie a acestui an. Ideea nu este rea, nu este nici prima de acest gen, până la urmă diferența o face marketingul. În mod evident, este nevoie de un astfel de rucsac.

via Indiegogo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep