HomeStiri4 scene si 5 zone speciale la DevTalks Bucuresti

4 scene si 5 zone speciale la DevTalks Bucuresti

img4

Pasionații de tehnologie sunt așteptați pe 9 iunie la cea de-a treia ediție a evenimentului DevTalks București. Evenimentul din acest an va avea loc la Romexpo, pavilionul C1 și C2 unde vor fi prezenți peste 1000 de profesioniști IT. DevTalks București este un proiect de referință pentru industria IT, eveniment ce aduce împreună lideri ai comunității IT, inovaţie şi fun, ingrediente cheie pentru a explora tendinţele din zona Web, Mobile, BigData, Cloud Computing, dispozitive inteligente, machine learning, Augumented Reality, Virtual Reality sau Inteligență Artificială.

Ediția din acest an este construită pornind de la 5 zone de interes adresate participanților, cu scopul de a crea un cadru potrivit pentru networking și sharing, prin care profesioniștii IT pot face schimb de informații și pot afla tendințele și ultimele trenduri tehnologice: zona expozițională,  zona de networking, Fun Area, zona demo-urilor live și zona startup-urilor.

Alături de cele 5 zone de interes, ediția din acest an va cuprinde 4 scene dedicate sesiunilor de conținut, care vor aduce participanților un plus valoare prin calitatea informațiilor prezentate de speakerii locali și internaționali. Cele 4 scene sunt scena Transition to 2020, scena Mobile,  scena Web și scena Infrastructure of Internet.

 

Printre companiile care au confirmat prezența se numără: IBM, ING Bank, eMag, Vodafone România, Accenture, Ubisoft România, Ymens, DB Global Technology, Bol.com, Optaros, AdsWizz, Axway, Stefanini România, Intralinks, Orange, EveryMatrix, Endava, Luxoft România, DRÄXLMAIER Group, Anritsu.

Evenimentul DevTalks reprezintă o sursă de idei inovatoare în zona IT, unde participanții pot întâlni experți recunoscuți pe plan local și internațional. Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere și agenda DevTalks București pot fi accesate pe site-ul evenimentului sau la secțiunea dedicată proiectului pe Hipo.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep