HomeStiriGeneratia ZenFone 3 de la ASUS incepe sa se arate

Generatia ZenFone 3 de la ASUS incepe sa se arate

asus zenfone 3

De ceva vreme încoace au început să apară informații despre viitoarea generație de smartphone de la ASUS, ZenFone 3. Evident, este vorba despre speculații sau informații leak-uite, însă de multe ori acestea au avut în ele un sâmbure de adevăr, așa că mă aștept ca și la nivel oficial, atunci când anunțurile (pe care suflarea pasionată de dispozitive mobile începe să le aștepte cu tot mai multă nerăbdare) vor fi făcute, să regăsim o parte din aceste caracteristici. Așa că m-am gândit să le supunem și atenției voastre, pentru că telefoanele din seria ZenFone au avut ceva lipici la public.

Se vehiculează trei dimensiuni de ecran, cu cea mai mică de 4,5 inchi, o încercare de a merge puțin înspre nișa iPhone SE-ului. De asemenea, s-a zvonit că cea mai puternică versiune va avea un chipset Qualcomm Snapdragon (este un trend general abandonarea Intel-ului ca furnizor de chipset-uri pentru telefoanele ASUS), o memorie RAM de 4 GB și o cameră foto principală de 23 de megapixeli. Adăugați o construcție metalică, sticlă 2.5D pentru protecția ecranului, prețuri care încep de la 110 dolari și scoruri de peste 130.000 în AnTuTu și avem rețeta perfectă pentru a stârni curiozitatea majorității fanilor tehnologiei mobile, chiar și cu mențiunea că informațiile nu sunt oficiale.

Noroc că nu este prea mult de așteptat, se pare că telefoanele vor fi anunțate pe 30 mai, în cadrul Computex-ului din Taiwan. Hai că nu mai este mult!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep