HomeFeaturedFocusHTC Desire 830 anuntat oficial

HTC Desire 830 anuntat oficial

htc desire 830

Momentan doar pentru piața natală, din Taiwan, dar sunt destul de sigur că acest lucru se va schimba destul de curând, pentru că terminalul are de dus mai departe povestea lui Desire 820, care a reprezentat soluția producătorului taiwanez pentru zona de mid-range la nivel global, unde s-a și bucurat de un oarecare succes, mai ales în ofertele operatorilor. Așa că și nou anunțatul 830 va deveni destul de repede disponibil pentru consumatorii din majoritatea piețelor globale. Cu ocazia acestui anunț se confirmă o parte din specificațiile tehnice scăpate cu ocazia ședinței foto realizate cu câteva zile în urmă, dar apar și câteva surprize.

HTC Desire 830 vine cu un display de 5,5 inchi, full HD, încadrat de construcția de policarbonat alb, din care se evidențiază insterturi de culoare (deocamdată doar roșu și albastru) la rama laterală, la camera foto, dar și la cele două speakere frontale cu BoomSound. Aici este prima veste bună. Avem apoi un chipset MediaTek Helio X10 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB (care poate fi extinsă cu încă 128 GB prin microSD). Camerele foto sunt de 13 megapixeli pentru cea principală și un 4 megapixeli UltraPixel pentru cea frontală. Acumulatorul are o capacitate de 2800 mAh.

desire 830

Prețul fixat de HTC pentru Desire 830 este de aproximativ 300 dolari, în țara natală. Evident va fi mai mare când va ajunge prin Europa, însă, așa cum spuneam și la începutul materialului, telefonul este gândit mai degrabă pentru ofertele operatorilor (unde ar trebui să vedem subvențiile la lucru), decât pentru vânzarea directă.

via HTC

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep