HomeEvenimenteDare to Speak 2016, o initiativa studenteasca inedita

Dare to Speak 2016, o initiativa studenteasca inedita

dare to speak

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță începerea proiectului Dare to Speak, eveniment ce va avea loc pe 13, 16, 19 și 25 mai, la Academia de Studii Economice din București, la parterul clădirii Facultății de Cibernetică.

SiSC este prima organizație studențască din ASE, fiind înființată în 1996 și având aproximativ 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), atât prin susținerea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Aflat la prima ediție, Dare to Speak vă aduce în mijlocul participanților din C.S.I.E. și nu numai, unii dintre cei mai buni speaker profesioniști, din dorința de a îi ajuta pe aceștia să își depășească teama de vorbit în public și să iasă din zona lor de confort pentru a se dezvolta. Proiectul constă în 4 zile pline de discursuri și activități diversificate cu concursuri. În urma acestora  participanții vor fi premiați. Zoia Zărnescu, Andrei Aradits, Paula Herlo, Ionuț Bodonea, Eliza Nițescu și Veronel Guiman te vor învăța secretele unui discurs bun, cum să îți controlezi emoțiile, cum să capeți încredere în tine și să te automotivezi. Studenții vor avea posibilitatea să participe la oricare din cele patru ședințe, începând cu orele 18:00, intrarea fiind liberă. De menționat este faptul că niciun participant nu este obligat să ia cuvântul dacă nu dorește, accentul fiind pus pe dorința sa de a face acest pas.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteți accesa și urmări pagina de facebook, unde se fac actualizări zilnic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep