HomeFeaturedFocusProtejează-ți iPhone-ul cu STIL

Protejează-ți iPhone-ul cu STIL

20160510_155647

La doar câteva luni după ce mi-am cumpărat iPhone-ul 6, l-am scăpat pe scări. A căzut exact pe ecran, s-a spart și am fost nevoit să îl schimb. M-am tot gândit să protejez noul iPhone cu o husă, chiar dacă nu sunt musai adeptul acestui tip de accesoriu. Noroc cu cei de la MobileDirect, care, săritori ca întotdeauna, mi-au trimis câteva carcase STI:L, mai exact trei huse Jet Set (toate culorile din gamă) și o husă Gentleman.

Prima husă, numită Jet Set, este făcută din două straturi, la interior dintr-un material numit TPU (Thermoplastic polyurethane) flexibil, iar la exterior dintr-un policarbonat care aduce cu valizele acelea de voyage “hard shell”. Husele sunt destul de rezistente, am scăpat de 2 ori telefonul din mână și nu a pățit nimic nici device-ul nici husa.

20160510_155903

A doua husă, Gentleman, este una cu spatele din material textil hidrofug. Este și ea destul de zdravănă și protejează bine telefonul. Husa are o serie de canale speciale în partea în care se află speaker-ul telefonului amplificând și egalizând un pic sunetul scos din device.

20160510_155612

Ambele modele sunt compatibile cu iPhone 6 și 6s și au marginile care ies peste bordura telefonului protejând un pic și ecranul.

20160510_155856

Dacă vă fac cu ochii aceste huse, mergeti pe mobiledirect.ro, importatori exclusivi STI:L în România. Acolo gasiți mult mai multe modele, inclusiv unele de aluminiu, dar și detalii de preț despre produsele cu care ne-am jucat noi, care la momentul testării erau listate la 79 de lei. Un preț bun dacă e să ținem cont de calitatea materialelor din care sunt realizate.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep