HomeEvenimenteDetalii despre evenimentul anual Lenovo Tech World

Detalii despre evenimentul anual Lenovo Tech World

lenovo tech world

Lenovo a anunțat astăzi că #LenovoTechWorld, conferința de strategie tehnologică organizată de companie, va avea loc la San Francisco pe 9 iunie 2016. A doua conferință anuală aduce laolaltă lideri de top din industrie, într-un eveniment în cadrul căruia aceștia vor analiza cele mai promițătoare și emergente aspecte în inovație, inclusiv realitatea virtuală, dispozitive inteligente conectate/loT, valorificând în același timp puterea cloud-ului de a transforma viețile oamenilor. La evenimentul Lenovo vor participa fani, reprezentanți ai mass-mediei și presei scrise, factori de influență, analiști și alți invitați din întreaga lume.

Tech World 2016 va găzdui, de asemenea, și câteva anunțuri importante despre produse, cum ar fi primul smartphone la nivel mondial dedicat consumatorilor bazat pe tehnologia Project Tango, în parteneriat cu Google.

Project Tango aduce realitatea augmentată în smartphone-ul dvs., inclusiv în jocuri, aplicații de navigare și alte funcționalități. Acest dispozitiv vă oferă o experiență cu totul nouă a lumii – permițându-vă să realizați lucruri pe care nu vi le-ați imaginat, de la reproducerea interiorului unui muzeu, până la crearea unui mediu de joc 3D și la vizualizarea modului în care un frigider nou încape în bucătăria dvs. De asemenea, Lenovo va prezenta pe scurt și o nouă tehnologie mobilă concepută de Motorola care va genera schimbări dramatice în modul în care oamenii își utilizează dispozitivele cele mai personale.

“Inovația se află în centrul a tot ceea ce facem. Lenovo va juca un rol important în dezvoltarea celor mai noi dispozitive inteligente, livrând conectivitatea smart necesară pentru a genera noi servicii și experiențe și oferind infrastructura care face posibilă noua lume conectată,” a declarat Yang Yuanqing, președinte și CEO Lenovo.

Ca parte a eforturilor noastre constante de a ne dezvolta inițiativa de angajare a clienților la nivelul SUA, am invitat un grup restrâns de consumatori care să ne fie alături la ediția Tech World de anul acesta. Participanții vor fi rugați să-și împărtășească gândurile despre cum inovația în domeniul tehnologiei le-a schimbat viața, în mediile de socializare. Trei câștigători norocoși vor fi premiați cu o excursie la Tech World, unde vor beneficia de o Experiență VIP. Pentru mai multe detalii despre tragerea la sorți, vizitați http://community.lenovo.com.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep