HomeStiriLazertouch Mini Projector poate transforma suprafetele in ecrane touch

Lazertouch Mini Projector poate transforma suprafetele in ecrane touch

lazertouch

Momentan proiectul este în fază de finanțare pe Indiegogo, dar pare să aibă șanse mari să treacă cu succes de această etapă. Practic este vorba despre un sistem cu Android, un dispozitiv care poate fi considerat și mobil, datorită acumulatorului de 13.600 mAh integrat, care folosește în loc de ecran orice suprafață plată. Chiar dacă nu are specificații care să rupă gura târgului, ba chiar din contră, par destul de vechi și depășite, calitatea sa este aceea de a putea transforma masa sălii de ședințe în ecran touch, cu care toți participanții vor putea interacționa.

Pe o masă va putea proiecta până la 15 inchi, pe un perete diagonala imagini proiectate poate ajunge până la 80 de inchi. Spectaculos, s-ar putea spune, mai ales că prin intermediul unui IR Pen (un creion cu infra-roșu), chiar și peretele devine interactiv. Din punct de vedere hardware, un procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocarea internă de 32 GB, difuzorul încorporat, conectivitatea WiFi sau Bluetooth, sau Android-ul 4.4 nu sunt deloc spectaculoase. Dar nici nu cred că își propun să fie. Ideea este alta, argumentul de vânzare vine din tehnologia oarecum inovatoare. Nu este primul proiect de acest gen, mulți și-au propus să transforme diverse suprafețe în ecrane touch.

Costul întreg este de 475 dolari, însă pe parcursul finanțării sunt accesibile diferite opțiuni care asigură discount-uri generoase. În sursă găsiți chiar link-ul campaniei de finanțare, în caz că acest proiect vă cam face cu ochiul.

via Indiegogo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep