HomeStiriBenQ aduce in Romania trei modele de proiectoare dedicate EURO 2016

BenQ aduce in Romania trei modele de proiectoare dedicate EURO 2016

benq

Orice microbist care se respectă știe că un meci de fotbal adevărat are nevoie condiții de vizionare pe măsură, care să amplifice trăirile și emoțiile fanilor. Iar un proiector poate asigura fără îndoială condiții speciale de vizionare. Probabil că asta a gândit și BenQ, care aduce în România trei modele de proiectoare dedicate EURO 2016. Evident, ele pot fi folosite și în mediul business, nu doar acasă, însă trebuie spus că două dintre acestea, W1110s și TH670s, sunt disponibile în serie limitată doar pe perioada campionatului european de fotbal EURO 2016. Ambele vin dotate cu un mod special, optimizat pentru fotbal. Acesta, combină reglajul culorilor împreună cu un set de funcții digitale, pentru a obține cele mai fidele tonuri ale pielii jucătorilor și un gazon verde intens.

Modul de afișare optimizează culorile, luminozitatea și sunetul obținând combinația ideală pentru vizionarea meciurilor de fotbal.

Al treilea model pe care liderul global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP îl include în această ofertă specială, este modelul MH530, un proiector versatil, pregătit pentru orice tip de proiecție, ce poate fi folosit atât acasă (Home Cinema), cât și în mediul de business, fiind capabil să ofere o luminozitate mare și rezolutie Full HD.

Noile videoproiectore BenQ sunt disponibile prin partenerii BenQ din România în perioada Euro 2016 la un preț special recomandat de raft de 2499lei pentru MH530, 2599lei pentru TH670s și 3299lei pentru W1110s. Pentru mai multe detalii despre campanie va rugam accesaţi linkul de aici.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep