HomeEvenimenteFlashsale pentru biletele ITCamp 2016

Flashsale pentru biletele ITCamp 2016

ITCamp-2016-Flash-Sale

Dacă încă nu sunteți hotărâți să mergeți la ediția 2016 a conferinței IT Camp, vă dau încă un motiv care să vă ajute: pe 11 și 12 mai va funcționa un flash sale pentru taxa de participare, adică o reducere de 16%, ceea ce înseamnă dor 419 lei pentru oricâte bilete cumpărate.

Reamintesc că IT Camp va avea loc în perioada 26-27 mai, la Cluj. Este deja un eveniment de referință în peisajul IT românesc, din punctul meu de vedere fiind cea mai importantă conferință pentru profesioniștii IT din zona europei de est.

Și pentru 2016 organizatorii au reușit să adune un număr mare de vorbitori, de o calitate ridicată, pe subiecte variate – de la securitate, cloud și mobilitate plus sesiunile care tratează subiecte de business IT. Alături de ”clasicii” deja vorbitori internaționali PAULA JANUSZKIEWICZ, DAVID GIARD, TIM HUCKABY, PETER LEESON există și nume noi la fel de interesante: JAYSON E. STREET, LAURENT ELLERBACH.

Apropo de vorbitori, am și eu o sesiune la care vă aștept: ”Demistifying Continuum for Phones: 7 myths about the future of PC”, vineri 26 mai, de la ora 09:00.

Eu zic să profitați de oferta flash sale. Detalii aici.

Ne vedem acolo!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep