HomeUncategorizedSamsung a lansat in Romania noile televizoare SUHD

Samsung a lansat in Romania noile televizoare SUHD

Samsung Electronics România, a prezentat și pe piața locală noua serie de televizoare SUHD, care folosesc tehnologia Quantum Dot pentru a oferi utilizatorilor o calitate a imaginii de neegalat, propunând în același timp și un design unic, fără ramă și cu un aspect elegant din orice unghi, care să cadreze cât mai bine cu orice tip de cameră. Unele modele sunt deja disponibile pentru comercializare la partenerii oficiali Samsung din România, altele vor sosi într-un timp cât mai scurt.

2016 SUHD TV (1)

„Inovația tehnologică ne-a asigurat poziția de lider pe segmentul UHD 4K pe plan local, segment care depășește deja 10% ca valoare din totalul televizoarelor vândute, la mai puțin de trei ani de la lansarea acestei tehnologii. Ne bucurăm să aducem pe piața locală noua gamă de televizoare SUHD 2016, care continuă seria de inovații, oferind o calitate a imaginii de neegalat, iar cu aceste noi 19 modele ne dorim să contribuim la creșterea accelerată a pieței, în special pe segmentul premium”, a declarat Victor Armășelu, director Consumer Electronics Division, Samsung Electronics România.

Victor Armaselu

Noile televizoare Samsung SUHD 2016 încorporează tehnologia Quantum Dot, care oferă imagini fidele realității, fiind în același timp prietenoasă cu mediul, deoarece în construcția ecranelor Samsung Quantum Dot nu este folosit cadmiul. Quantum Dot înseamnă semiconductori de dimensiuni microscopice, care permit redarea celei mai ridicate purități a culorilor, contrastelor și luminii, comparativ cu orice alte tehnologii care se folosesc în fabricarea ecranelor TV.

Mai mult, atunci când tehnologia particulelor Quantum Dot este asociată celei a ecranelor de 10 biți, se obțin de 64 de ori mai multe culori, comparativ cu un televizor convențional. Acest lucru se traduce într-un miliard de nuanțe diferite.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep