HomeFeaturedFocusSpecificatii Asus Zenfone 3 Ultra si Zenfone 3 Deluxe

Specificatii Asus Zenfone 3 Ultra si Zenfone 3 Deluxe

Asus-Zenfone-3-images (1)

Pe lângă modelul de bază Asus Zenfone 3 (care vine oricum în două variante), producătorul taiwanez a mai prezentat două terminale în aceeași serie. Este vorba despre Zenfone 3 Ultra și Zenfone 3 Deluxe, ambele cu destul de multe chestii inedite și care să merite antenția noastră. Așa că ne facem timp și le trecem în revistă, pentru ca în momentul în care vor fi disponibile și pe piața din România, cititorii să fie în cunoștiință de cauză.

ASUS Designer Jen Chuang unveils the first ever antenna-free smartphone ZenFone 3 De

O să încep cu Asus Zenfone 3 Deluxe, modelul de top, care propune o construcție integral metalică și o combinație monstruoasă de chipset Qualcomm Snapdragon 820, memorie RAM de 6 GB și display Super AMOLED de 5,7 inchi și rezoluție full HD. Nici stocarea internă care poate ajunge până la 256 GB, camera foto principală de 23 megapixeli (PixelMaster, senzor Sony IMX318), camera foto secundară, de 8 megapixeli, acumulatorul de 3000 mAh cu QuickCharge și nici măcar slotul hibrid dual/microSD nu sunt de ignorat. Telefonul este un adevărat monstru (vor exista și versiuni cu mai puțină memorie RAM și cu stocare mai mică, de la 64 GB în sus) și cu siguranță va prinde la public. Dacă și interfața software este ceva mai curată (platforma este Android 6.0 Marshmallow), putem spune cu mâna pe inimă că Asus s-a străduit din plin și rezultatele se văd.

ZenFone 3 Deluxe back

La nivel de prețuri, modelul cu 6 GB de RAM și 64 GB stocare internă va costa 499 dolari.

Nici modelul Zenfone 3 Ultra nu stă mai rău. Vorbim despre un phablet de 6,8 inchi care pune clar accentul pe conținutul multimedia, prin îmbunătățirile pe care le aduce pe zona audio. Spectacolul este condus de un chipset Qualcomm Snapdragon 652 în combinație cu o memorie RAM de 4 GB, camera foto principală este cea de 23 megapixeli de pe Asus Zenfone 3 Deluxe, iar acumulatorul de 4600 mAh, prevăzut cu Quick Charge, este capabil să încarce alte dispozitive. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este poziționat în față, pe butonul home, spre deosebire de ceilalți doi membrii ai seriei, care îl au pe spate.

zenfone 3 ultra

Prețul vehiculat pentru Zenfone 3 Ultra este de 479 dolari.

via Asus

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep