HomeStiriHTC a anuntat One M9+ Prime Camera Edition

HTC a anuntat One M9+ Prime Camera Edition

HTC-M9plus-PCE

Dacă vi s-a părut că în momentul în care HTC a lansat modelul One M9 Prime Camera Edition, lucrurile nu s-au complicat suficient de mult pentru fanii acestui brand, iată că producătorul taiwanez ne arată că sistemul stabilit denumirile (dacă o exista așa ceva) poate să suporte chiar mai mult. HTC a anunțat oficial un nou terminal. Faceți cunoștință cu noul HTC One M9+ Prime Camera Edition, terminal care este deja disponibil la vânzare în India și care nu prea reușește să mă facă să înțeleg ce are atât de special. În fine, poate vă dați seama voi, de unde acel plus (OK, vine de la diferența de 0,2 inchi a ecranului) și care este logica în a anunța terminale cu nume extrem de stufoase în loc să pui accentul pe flagship-ul care chiar are ce arăta publicului.

one m9plus pce

Din punctul de vedere al configurației, telefonul pare identic cu cel pomenit mai sus, One M9 Prime Camera Edition, cu singura diferență la nivel de display, acolo unde cei 5 inchi sunt înlocuiți cu 5,2 inchi tot full HD. În rest, același chipset MediaTek Helio X10 SoC, aceeași memorie RAM de 2 GB, aceeași capacitate internă de stocare de 16 GB și chiar și același acumulator de 2840 mAh.

La nivel comercial, știm doar că în India este disponibil la vânzare la un preț echivalent a 350 dolari. Sincer, dată fiind pleiada de modele cu denumiri și caracteristici asemănătoare, sunt șanse destul de mici de a-l vedea pe HTC One M9+ Prime Camera Edition (e ultima oară când îi scriu numele) și prin Europa. Și nu știu dacă are rost să ne întristăm la această veste.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep