HomeUncategorizedHTC lanseaza in Europa modelul One M9 Prime Camera Edition

HTC lanseaza in Europa modelul One M9 Prime Camera Edition

M9_PCE_GunMetalGray

Și asta pare, cel puțin la prima vedere să complice puțin lucrurile, mai ales dacă ținem cont și de proaspăt anunțatul model HTC One S9, care vine cam tot pe acolo din punct de vedere hardware (și parțial și al hardware-ului). Așa că acum, dacă lăsăm deoparte și modelul One A9 și pe HTC One E9, despre care nu prea am vorbit, mai avem totuși două alternative la One M9, totul în condițiile în care HTC 10 este proaspăt apărut. Sunt convins că există o strategie, măcar la nivel geografic, de distribuire a acestor telefoane, însă nu sunt sigur că abaterea atenției publicului și a fanilor acestui brand de la modelul de top HTC 10 este sănătoasă. În fine, este doar o opinie.

Revenind la One M9 Prime Camera Edition, toată ingineria din titlu se datorează unei camere foto principale cu senzor de 13 megapixeli (f/2.0) cu OIS. Însă mai avem diferențe față de One M9, atât la nivel de chipset, unde show-ul este condus acum de un chipset MediaTek Helio X10 cu procesor octa-core de 2,2 GHz (Cortex-A53), dar mai ales la nivel de memorii, acolo unde lucrurile au mers tot în jos, cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB. În rest telefonul este identic cu fratele său mai celebru, HTC One M9, din toate punctele de vedere.

Modelul HTC One M9 Prime Camera Edition este disponibil pentru moment doar în Polonia și doar în combinație cu un abonament. În condițiile în care nu este o greșeală de traducere la operatorul respectiv, sunt convins că îl vom vedea destul de repede și pe alte piețe europene. Ocazie cu care vom afla și un preț întreg de-al său.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep