HomeStiriO tableta de 18,4 inchi de la Lenovo apare in GFXBench

O tableta de 18,4 inchi de la Lenovo apare in GFXBench

big tablet

Produsul pare un monstru și la nivel de specificații, evident, dacă se păstrează informațiile de natură tehnică ce au ajuns în atenția opiniei publice după această vizită și în momentul în care noua tabletă de la Lenovo va fi anunțată oficial. Până atunci rămâne doar un potențial adversar al produselor similare de la Samsung sau Alcatel, însă pare a fi un concurent serios.

Încă de la nivelul ecranului, acolo unde, deși vine cu aceeași dimensiune de 18,4 inchi ca și Samusung Galaxy View, produsul chinezilor de la Lenovo se pare că vrea să ducă rezoluția la QHD (2560 x 1440 pixeli). În spatele acestui ecran va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 652, cu procesor octa-core (Cortex-A72), ajutat de o memorie RAM de 4 GB și sprijinit de o stocare internă de 64 GB. Din punct de vedere tehnic, singurele detalii care au mai scăpat sunt legate de sistemul de operare, care va fi Android 6.0 Marshmallow, de camera foto frontală, de 0,3 megapixeli, dar și de cea principală, aflată pe spatele acestui monstru, care va avea 8 megapixeli. Sunt curios cine va face poze cu o tabletă de 18,4 inchi. Mult mai logic ar fi fost să fie inversate aceste camere.

Și poate chiar sunt, informațiile sunt destul de cenușii pentru moment, așa că până la detalii oficiale, putem doar spune că produsul pare a fi interesant și demn de urmărit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep