HomeUncategorizedSamsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) lansata oficial

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) lansata oficial

Galaxy-Tab-10-6-2

A trecut ceva vreme de când nu am mai vorbit pe aici de o tabletă, semn clar că acest segment este într-un con de umbră. Nu trebuie deloc să fii un mare analist ca să îți dai seama de asta, după viteza și amploarea cu care se lansează noi produse pe piață. Iată totuși că Samsung vine cu o reitarație a unui produs deja existent pe piață. Varianta 2016 a lui Galaxy Tab A 10.1 a fost listată oficial pe site-urile producătorului coreean, însă va deveni disponibilă de-abia luna viitoare. Direct în Europa, lucru care ar trebui să ne bucure. Sau să ne lase indiferenți.

Până atunci avem tot timpul să decidem dacă este un produs atractiv, așa că eu îmi fac datoria și vă prezint detaliile de natură tehnică cu care acest dispozitiv va încerca să cucerească cumpărătorii. Evident, ecranul are 10,1 inchi și este un full HD (1920 x 1200 pixeli) cu tehnologia proprietară Samsung PLS (Plane to Line Switching), un fel de variație a IPS-ului. În spatele acestui display pulsează un chipset Exynos 7870 cu procesor octa-core de 1,6 GHz (Cortex-A53), asortat cu o memorie RAM de 2 GB și o stocare de 16 GB. Există și un slot microSD care suportă până la 256 GB. Mai avem două camere foto, una principală, pe spatele tabletei, de 8 megapixeli (f/1.9) și una frontală de 2 megapixeli (f/2.2), un Android 6.0 și un acumulator de 7300 mAh.

Prețurile acestui produs se vor situa între 289 euro pentru o versiune Wi-Fi only și 349 euro pentru cea care are și conectivitate LTE. Cam măricele parcă. Sunt șanse mari să vedem această tabletă oferită la pachet cu televizoarele Samsung din gama de top, este sezon de fotbal mare, așa că vom avea promoții interesante pe zona de TV.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep