HomeFeaturedFocusMaking new Friends: LG Action CAMLTE

Making new Friends: LG Action CAMLTE

lg action camlte

Da, ați ghicit, este vorba despre un nou dispozitiv din seria LG Friends, o cameră de tip action, rezistentă la apă de un metru pentru vreo treizeci de minute (standard IP67), capabilă să înregistreze video în format 4K și să facă streaming direct pe YouTube. În acest scop, nu are nevoie de vreun smartphone împerecheat cu ea, lucru care o plasează ca și competitor pentru camerele GoPro. LG Action Cam LTE este cât se poate de stand alone. Camera se bazează pe conectivitate LTE pentru a se conecta direct la YouTube. Evident, în această configurație, Action CAMLTE poate fi folosită ca și cameră de supraveghere sau ca și cameră auto.

lg-action-cam-4g-3

Din punct de vedere tehnic, avem de-a face cu un senzor de 12,3 megapixeli, capabil să înregistreze 4K la 30 fps, însă streaming-ul către YouTube se face la rezoluție HD (și același număr de cadre pe secundă), o memorie RAM de 2 GB, un acumulator de 1400 mAh, despre care se spune că este capabil să asigure patru ore de înregistrare full HD și un slot microSD care poate suprta card-uri de până la 2 TB. Camera cântărește doar 95 de grame.

Din punct de vedere comercial nu s-au făcut publice foarte multe detalii. Totuși, producătorul coreean a promis disponibilitate și în Europa, nu mai devreme de luna viitoare.

via PhoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep