HomeStiriFilmele de la TIFF 2016 proiectate cu produse BenQ

Filmele de la TIFF 2016 proiectate cu produse BenQ

BenQ partener tehnic TIFF 15

Ediţia cu numărul 15 al Festivalului Internaţional de Film Transilvania debutează vineri 27 mai, la Cluj-Napoca. Timp de 10 zile va oferi pasionaților de film și artă cinematografică posibilitatea de a participa la vizionări în premieră pentru România, dar și la seminarii, workshop-uri, concerte şi petreceri. BenQ furnizează echipamente de proiecţie pentru acest eveniment, continuând astfel colaborarea începută cu 7 ani în urmă, ca şi partener tehnic exclusiv.

Proiectoarele BenQ din gama profesională sunt perfecte pentru a satisface cerinţele acestui gen de eveniment, fiind capabile să ofere proiecţii incredibile cu o reproducere fidelă a detaliilor şi culorilor, indiferent dacă este vorba de conţinut video sau prezentări multimedia. Flexibilitatea în instalare, capacitatea de proiecție indiferent de poziționare, posibilitatea de înlocuire rapidă a lămpii și sistemul optic interschimbabil sunt doar cîteva din atuurile produselor din această categorie.

„Suntem onoraţi să fim partener tehnic TIFF pentru cel de al şaptelea an consecutiv, demonstrând în acest fel angajamentul BenQ pentru lumea filmului. Modul în care cinefilii percep calitatea unei ecranizări depinde şi de echipamentul de proiecţie, iar produsele noastre sunt create pentru a oferi cea mai bună experienţă cinematografică atât în sălile de film cât şi în fotoliul de acasa.” Dragoş Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru România.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF a reușit să devină foarte repede cel mai important eveniment dedicat filmului din România și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din zonă.

„BenQ este unul dintre partenerii noștri de tradiție și suntem onorați că, de 7 ani, ne sunt alături. Datorită echipamentelor de proiecție profesioniste BenQ, am reușit, în acești ani, să răspundem propriilor noastre exigențe, dar și așteptărilor publicului.” Tudor Giurgiu, președintele TIFF.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep