HomeEvenimenteCateva detalii despre ARTmania Festival Sibiu 2016

Cateva detalii despre ARTmania Festival Sibiu 2016

În mod sigur ediția din acest an a Festivaluluil ARTmania din Sibiu va fi una dedicată cunoscătorilor genurilor rock și metal de nișă, cu nume extrem de grăitoare în acest sens în lineup. Katatonia, Ihsahn, Pain of Salvation și Solstafir sunt în topul concertelor ce vor avea loc în timpul celei de-a 11-a ediții a Festivalului din Sibiu. În plus, în weekend-ul 29-30 iulie 2016, Piața Mare din Sibiu va găzdui două scene, pentru prima dată în istoria festivalului, accesul publicului fiind gratuit și în acest an.

74b68b39-6dbd-4e57-9d44-59b25d847b93

Ca element inedit, și în acest an Festivalul ARTmania din Sibiu găzduiește Semifinala Regională a concursului muzical GBOB România (Global Battle of the Bands – Bătălia Mondială a Formațiilor organizată anual în peste 30 de țări de pe 5 continente). În cadrul acestui eveniment organizat joi, 28 iulie, în Oldies Pub din Sibiu, publicul va avea ocazia să descopere noi formații, să asculte muzică nouă, actuală, originală și live aparținând unei game largi de genuri muzicale.

Toți iubitorii de muzică rock și metal bună sunt așteptați la Sibiu în ultima săptămână a lunii iulie pentru a fi parte din ARTmania Festival 2016, un eveniment cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu. Ca în fiecare an, lineup-ul este unul de calitate, care satisface toate preferințele muzicale specifice acestei manifestări. Ca (aproape) în fiecare an, ne vom putea bucura de atmosfera idilică din Piața Mare din Sibiu. Și tot ca în fiecare an, vom fi și noi acolo!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep