HomeFeaturedFocusCateva detalii despre OnePlus 3

Cateva detalii despre OnePlus 3

oneplus 3

Pornind de la informatia conform căreia OnePlus 3 va fi prezentat oficial pe 14 iunie, am pus cap la cap câteva zvonuri care au tot circulat în ultimele două-trei zile despre acest telefon care, ca urmaș îndepărtat al primului flagship killer veritabil, are o moștenire de dus mai departe, însă ca și impact al generațiilor intermediare (OnePlus 2 și OnePlus X) m-a făcut să nu fiu prea optimist. La fel ca în înalta societate, atunci când sănătatea unor afaceri era analizată prin perspectiva generației care preia frâiele, OnePlus 3 are două șanse: să dea de pământ cu totul cu acest brand (oricum nu foarte consacrat), sau să revină la ceea ce a făcut la prima apariție și să cucerească inimile entuziaștilor cu un raport preț/specificații care să știrbească măcar puțin din strălucirea Xiaomi la acest capitol. Nu este vorba despre zvonuri de natură tehnică, pentru că pe astea le-am trecut deja în revistă, ci, mai degrabă, despre detalii comerciale legate de OnePlus 3.

Revenind la morișca zvonurilor legate de acest telefon, prima informație pe care am remarcat-o și care mă face să devin puțin mai optimist, este legată de renunțarea la sistemul de invitații pe baza căruia s-a făcut vânzarea de OnePlus-uri până acum și care a funcționat ca o frână pentru vânzările companiei. Asta este o chestie foarte tare și trece de noțiunea de zvon, are confirmarea oficială pentru că a ieșit din gura unuia dintre fondatorii companiei, Carl Pei.

With the OnePlus 3, we’re officially saying goodbye to invites.

Așadar, OnePlus 3 va fi disponibil fără invitație, chiar din ziua lansării (14 iunie, așa cum spuneam mai sus). De data asta la nivel de zvon neconfirmat, circulă informația că OnePlus are deja pregătite nu mai puțin de un milion de unități pentru momentul lansării. Dacă e adevărat, este al doilea pas în față în a înlătura din greșelile trecutului, acolo unde, sincopele de aprovizionare și livrare au fost o mare pată pe obrazul companiei.

Alte zvonuri ne spun că vor exista patru variante de smartphone (în mod clar vom avea și una cu 6 GB de memorie RAM), ale căror prețuri se vor întinde de la 349 dolari, până la 425 dolari. Sună bine și din perspectiva prețului, cu rezerva că se cam bate cap în cap cu o altă speculație, care spune că pe 6 iunie OnePlus va vinde printr-un flash-sale 1000 de unități de OnePlus 3, la prețul de 455 dolari. Nu se potrivește cu ceea ce am zis mai sus, aici rămân rezervat, deși prețul este un factor sensibil pentru cumpărători și orice supraevaluare a produsului nu este deloc bine văzută.

Dacă informațiile se adeveresc și OnePlus arată clar că a învățat din greșelile trecutului și că le corectează, voi fi primul care își va scoate pălăria în fața lor.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep