HomeFeaturedFocusHP Elite X3 cu Windows 10 Mobile vine in august si are...

HP Elite X3 cu Windows 10 Mobile vine in august si are si senzor de amprenta

 

hpelitex3

Cu toată zarva din jurul Windows 10 Mobile și a deciziei Microsoft de a renunța la divizia Lumia (aici am discutat ce înseamnă asta de fapt), lucrurile merg înainte iar cel mai așteptat smartphone al anului, adică HP Elite X3 pare să fie tot mai aproape.

Prezentat la MWC 2016, HP Elite X3 este cea mai bună propunere (singura?) pentru Windows 10 Mobile pe zona de business. Vine cu un ”Mobile extender” prin care se activează Continuum for Phones pe un display portabil, are și dock. Teoretic ar trebui să arate mai bine decât Lumia 950 (XL) și să ofere o performanță cel puțin similară.

La Computex 2016 HP a adus un Elite X3 și după cum putem vedea, modelul este îmbunătățit, primind acum și suportul pentru un senzor de amprentă, poziționat fix sub camera foto, o chestie similară cu implementarea LG de pe G5.

elite-x3-2

Și totodată avem și câteva materiale video în care Elite X3 este promovat:

Terry Myerson îl prezintă ca pe un super device 3-in-1, adică un singur dispozitiv care e smartphone, laptop și desktop.

Detalii interesante despre el ne dă și Michael Park de la HP:

Iar CEO-ul Qualcomm Steve Mollenkopf il prezintă ca pe un aparat care va beneficia la maxim de capabilitățile Snapdragon 820:

Am mai zis asta, în momentul de față HP Elite X3 este un produs extrem de interesant. Rămâne să vedem dacă vine în România și la ce preț.

Uitați acum clipul făcut de WinFuture.de la Computex 2016:
HP Elite X3: Das Über-Windows Phone nähert sich der finalen Version

 

Mi-ar părea rau să nu ajungă și la noi …

via winfuture.de

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep