HomeFeaturedFocusTransforma-ti afacerea cu ajutorul culorilor si profita de promotiile Canon

Transforma-ti afacerea cu ajutorul culorilor si profita de promotiile Canon

canonprinter

Iubim culorile. Astfel, în televiziune am făcut trecerea de la alb-negru la color, mulțumită tehnologiei, iar acum, încet, încet începem să ne dorim culori și în alte medii, precum business-ul, în care culoarea nu ar părea elementul dominant.

Mai nou, culoarea capătă din ce în ce mai multă importanță în ceea ce privește documentele. Planuri, rapoarte, schițe, toate sunt mai ușor de citit dacă au un pic de culoare, toate sunt structurate mai bine folosind un strop de culoare, toate sunt reținute mai bine cu doar un plus de culoare.

Dintotdeauna companiile au căutat cele mai economice soluții pentru imprimarea color. De cele mai multe ori, din varii motive, este preferată externalizarea procesului de imprimare. Desigur că pare mai eficient să se ocupe altcineva de documente, însă, vrem, nu vrem, imprimantele multifunctionale sunt necesare într-un birou pentru că întotdeauna se găsește un formular de copiat, un raport de printat, sau un document de scanat.

Canon își dorește să vină în ajutorul clienților săi pentru a le ușura munca, aducând soluția perfectă de imprimare la birou. Internalizarea procesului de imprimare color va asigura reducerea costurilor de imprimare, precum și reducerea duratei imprimării, împreună cu o mai bună gestionare a documentelor.

Clienții sunt invitați să se bucure de o gamă largă de echipamente color A3 și A4 cu o capacitate pentru hârtie de până la 2300 coli, perfecte pentru a face faţă volumelor mari de lucru.

Prin intermediul campaniei “Office Colour Campaign” , Canon își dorește să vină în întâmpinarea categoriilor de companii mari și mijlocii, care externalizează procesul de imprimare, pierzând timp sau bani și care implică riscuri în ceea ce privește securitatea documentelor importante.

Promoțiile speciale la echipamentele color Canon sunt disponibile până la data de 30 iunie, prin partenerii autorizați, iar mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Canon, la http://www.canon.ro/campanieofficecolor/.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep