AcasăFeaturedFocusInca un Windows 10 Insider Preview (build 14372) disponibil in Fast Ring...

Inca un Windows 10 Insider Preview (build 14372) disponibil in Fast Ring pentru PC si Mobile

W10_14372_featired

Aseară a fost lansat un build nou de Windows 10 Insider Preview în Fast Ring, pentru PC și Mobile – avem build-ul 14372, un update rapid și poate neașteptat pentru versiunea lansată zilele trecute. Nu avem prea multe informații legate de acest build, doar că păstrează câteva probleme din 14371 și că sunt multe bugfix-uri și optimzări.

Pentru versiunea de smartphone a acestui build de Windows 10 Mobile se investighează problemele legate de pierderea conexiunii WiFi pe anumite aparate, problemele de autonomie de pe 830, 930, 1520 (adiă cele cu SoC 8974) și modul de realizare a copiei de siguranță.

Pentru PC sunt doar problemele minore din 14371,

Noutatea este pentru versiunea de PC, în care este introdusă extensia Evernote Web Clipper for Microsoft Edge.

Fiind un build lansat foarte repede și o versiune minoră, ar fi bine să fie instalat, pentru că Microsoft nu cred că l-a lansat degeaba.

Din ce am folosit până acum precedentul 14371 sunt foarte mulțumit: autonomia pare mai bună, interacțiunea cu notificările începe să meargă, iar noile Facebook apps pentru client și messenger sunt din ce în ce mai bune, chiar dacă sunt încă beta.

Cum weekendul e aproape, dați drumul la install.

via Microsoft

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro