HomeFeaturedFocusLG a prezentat oficial modelul Stylus 2 Plus

LG a prezentat oficial modelul Stylus 2 Plus

LG-Stylus2-Plus-2

Este vorba despre telefonul pe care l-au arătat în Taiwan cu câteva zile în urmă, cel care m-a făcut pe mine să mă întreb dacă nu cumva este un rival pentru Galaxy Note. Nu este cazul, deși raportul preț/specificații poate fi destul de atractiv. LG Stylus 2 Plus (a nu se confunda cu LG Stylus 2), este un terminal care arată destul de bine și are șanse destul de mari să cucerească inimile celor care preferă o combinație de display mare cu pen. OK, Galaxy Note este altceva, dar și prețul lui este pe măsură. În plus, oficial 100% nu prea a fost disponibil în Europa, lucru pe care LG vrea să îl evite și ne promite o disponibilitate globală.

Haideți să vedem cu ce încearcă LG Stylus 2 Plus să își cucerească potențialii cumpărători. Un display full HD de 5,7 inchi ascunde în spatele său un chipset cu procesor quad-core de 1,4 GHz. La nivel de memorii se desprind două versiuni. Una cu 2 GB de RAM și 16 GB de memorie internă (care se pare că va avea camerele foto de 13 și respectiv 5 megapixeli) și una cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB pentru stocare internă, cu camere foto de 16 și de 8 megapixeli.

LG-Stylus2-Plus-1

S-ar putea ca aceste specificații variabile să se mai combine între ele, în funcție de zona geografică în care telefonul va fi disponibil.

Lista de specificații este completată de un Android 6.0 Marshmallow, de un senzor pentru citirea amprentei digitale și de un acumulator de 3000 mAh.

La nivel de disponibilitate, producătorul coreean promite că telefonul va ajunge inclusiv în Europa și America de Nord. Nu se cunosc foarte multe detalii de preț, se știe doar că îi Taiwan prețul este de aproximativ 340 dolari. Este foarte important care dintre versiuni se vinde pentru acești bani. În funcție de asta se va putea spune dacă LG Stylus 2 Plus are șanse reale de a face o figură frumoasă de vânzări sau nu.

via LG News

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep