HomeStiriPreturi oficiale pentru Sony Xperia X in Europa

Preturi oficiale pentru Sony Xperia X in Europa

sony xperia x

Terminalul a fost listat pe site-urile oficiale Sony din mai multe țări europene, astfel încât nu prea mai există urme de îndoială asupra prețului său, care este cam același ca și pe amazon.de, acolo unde se vinde de ceva vreme. Pornind de la 600 de euro tot în germania, Sony Xperia X costă 630 de euro în Spania și Italia. Pe acolo se învârt și prețurile care sunt exprimate în alte valute. Peste tot este disponibilă aceeași gamă de culori, White, Black, Rose Gold, Lime Gold, semn că nu au fost făcute niciun fel de discriminări din acest punct de vedere.

Partea bună este dată de faptul că există promisiuni pentru disponibilitate în aproape toate piețele din Europa. Partea mai puțin bună este prețul, care cel puțin mie mi se pare cam mare pentru ceea ce are de oferit telefonul. 630 de euro pentru un telefon cu Qualcomm Snapdragon 650, memorie RAM de 3 GB și ecran de 5 inchi full HD (și pe care doar camera foto principală de 23 megapixeli pare a îl mai salva puțin), pare a fi un preț mult prea apropiat de flagship-urile contemporane care vin cu hardware mult mai puternic.

Nu este musai o surpriză, Sony ne-a obișnuit cu acest lucru. Ceea ce nu înțelege producătorul nipon este că grupul de fani care cumpără doar datorită brandului, este în scădere și că este nevoie de o altfel de abordare pentru a rămâne pe o piață pe care competiția este tot mai ascuțită, iar prețul devine o pârghie esențială în creșterea vânzărilor.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep