HomeFeaturedFocusPana unde merge dragostea pentru brand: casatorie cu un iPhone

Pana unde merge dragostea pentru brand: casatorie cu un iPhone

iphone marriage

Da, ați citit bine, un om s-a căsătorit cu iPhone-ul său! În mod aproape evident, s-a întâmplat în Statele Unite, în mod mai mult decât evident, s-a întâmplat în Vegas mai exact, acolo unde asemenea acțiuni sunt permise, chiar dacă nu sunt recunoscute legal. Bine, nici omul nostru nu este chiar nebun cu acte, el a admis că este doar un gest simbolic, care atestă legătura dintre utilizator și dispozitivul său mobil, cel cu care împarte până și același așternut. Chestie care, între noi fie vorba, este destul de periculoasă, la modul cel mai serios. Am văzut cu ceva vreme în urmă cum un iPhone a luat foc noaptea, în așternuturi, rănindu-și proprietarul, așa că nu recomandăm o apropiere chiar atât de mare.

These little devices have become incredibly precious to us, so my little symbolic act demonstrates that high value.

Omul care a făcut acest pas important în viață este Aaron Chervenak. Nu îmi dau seama dacă toată manevra a avut ca scop câștigarea de notorietate, însă în mod clar, la nivel de imagine, individul a devenit destul de celebru.

Mă frământă o întrebare în toată această analogie pusă pe jumătate și în practică de acest Aaron, căsătorit cu iPhone-ul său. Oare, mergând pe aceeași idee, care este considerat divorț: trecerea la următoarea versiune de iPhone, sau renunțarea la iOS în favoarea Android-ului? Nu de alta, dar aș vrea să înțeleg cât de gravă este fapta colegului Cristian Anca, cel care, din postura de fan declarat al ecosistemului Apple, a promis trei săptămâni exclusiv cu un dispozitiv Android.

via BGR

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep