HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J3 Pro prezentat oficial

Samsung Galaxy J3 Pro prezentat oficial

galaxy j3 pro

E cam mult spus prezentat oficial, telefonul a fost listat pe site-ul producătorului coreean de smartphone și este deja anunțat la vânzare în China, fără însă a avea o dată concretă de livrare. În materie de hardware, Galaxy J3 Pro ne convinge destul de repede că este doar un entry-level ceva mai pretențios, mai ales prin perspectiva numelui. Însă are marele merit de a aduce încă o dată în atenția noastră faptul că entry-level-ul care se respectă măcar puțin (chiar și la nivelul ăsta), vine cu 2 GB de memorie RAM, iar Samsung este de lăudat că nu a făcut acest compromis.

Pe de altă parte însă, cei 2 GB de RAM par să coste puțin, nu sunt chiar de ici de colo ca și preț. Aproximativ 150 de dolari pentru un smartphone cu ecran 5 inchi și 720p rezoluție, cu procesor quad-core de 1,2 GHz, stocare internă de 16 GB, cei 2 GB de memorie RAM amintiți mai sus și două camere foto de 8 megapixeli cea principală și respectiv 5 megapixeli cea frontală, este un preț cam la limită. Iar pe piața din China, acolo unde este valabil până una, alta, este chiar măricel. Sunt alternative mult mai atractive ca și configurație, dar de la nume ceva mai puțin sonore.

Samsung-Galaxy-J3-Pro

Și dacă tot am pomenit de configurație, aceasta este completată de un acumulator de 2600 mAh, un Android 5.1 Lollipop, abilități dual-SIM și conectivitate LTE. Toate cele necesare, fără pretenții de natură tehnică. Sunt curios cum va fi primit de piața globală, în eventualitatea în care planurile comerciale ale Samsung includ o astfel de expansiune.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep